prologistiikka - logo on kuljetus-, varastoalan ja materiaalinkäsittelyn ammattilehti, joka on suunnattu yritysten logistiikan kehittämisen parissa työskenteleville ammattilaisille.
Lue e-lehti

prologistiikka 2/2014

Lehdessä pohditaan voiko tietotekniikka korvata logistiikka-alan työntekijän tulevaisuudessa kokonaan. Ajankohtaisena aiheena tarkastellaan kuljetustilausten sähköistämistä. Käymme myös Pietarsaaressa tarkistamassa satamaväylän uudistustyö tilanteen. Lehden muina aiheina ovat mm. trukkien valinta, RFID ja logistiikka-alan koulutus.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (15 Mb)  »
Tilaa!
Lue e-lehti

prologistiikka 1/2014

Lehdessä käsitellään trukkien turvallisuutta. Pohdimme myös kannattaako Jäämerenrata? Ajankohtaisena aiheena tarkastellaan satamien muuttamista osakeyhtiöiksi. Tutustumme myös uuteen logistiikkakeskukseen Iisalmessa. Lehden muina aiheina ovat mm. logistiikkakeskuksien verkostoituminen ja sähköiset varastonhallintajärjestelmät.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (10.3 Mb)  »
Tilaa!
Lue e-lehti

prologistiikka 3+4/2013

Lehdessä käsitellään sisälogistiikkaa ja trukkibisneksen monimuotoisuutta. Tutustumme myös Tampereella sijaitsevaan Pohjoismaiden suurimpaan lääkealan logistiikkakeskukseen. Ajankohtaisena aiheena tarkastellaan rikkidirektiivin vaikutuksia laivaoperaattoreihin. Esittelyssä mm. Tampereen yliopistollisen sairaalan uudet kylmäsäilytystilat. Lehden muina aiheina ovat mm. kuljetusketjun tehostaminen, RFID, erikoisvarustellut kontit ja vetypolttokennoautojen tulevaisuus.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (9.5 Mb)  »
Tilaa!
Lue e-lehti

prologistiikka 2/2013

Lehdessä käsitellään sisälogistiikkaselvityksen vaikutuksia tuotannon tehokkuuteen. Tutustumme myös Ilvesvuoren yritysalueeseen, joka on yksi suurimmista käynnissä olevista yritysaluehankkeista. Esittelemme myös Ilvesvuoressa sijaitsevan DB Schenkerin uuden logistiikkakeskuksen. Lehden muina aiheina ovat mm. satamien kontinhallinta, raskaan liikenteen kalusto, automaattinen liukkauden tunnistusjärjestelmä ja palveluiden keskittämisen edut.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (12.1 Mb)  »
Tilaa!
Lue e-lehti

prologistiikka 1/2013

Lehdessä käsitellään langattomia ratkaisuja, jotka tehostavat logistiikkaa oleellisesti. Ajankohtaisena aiheena tarkastellaan satamien yhdistymistä sekä rikkidirektiivin vaikutuksia. Esittelyssä mm. täysin uudet ja tehokkkaat varastotilat Vantaalla. Lehden muina aiheina ovat mm. autologistiikka, suomalainen tiesääosaaminen, logistiikan ulkoistaminen ja liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (11.2 Mb)  »
Tilaa!
Lue e-lehti

prologistiikka 2/2012

Lehdessä käsitellään sisälogistiikan tehostamisen vaikutuksia. Ajankohtaisena aiheena tarkastellaan uudenaikaista ja monipuolista terminaalikalustoa. Lehti pohtii myös pakkaussuunnittelun erilaisia vaatimuksia. Lehden muina aiheina ovat mm. elintarvike- ja jakelukuljetukset, RFID-teknologia ja äärisääolosuhteet liikenteessä.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (11.3 Mb)  »
Tilaa!
Lue e-lehti

prologistiikka 1/2012

Lehdessä käsitellään mm. kuljetusalan koulutuksen haasteita. Ajankohtaisena aiheena tarkastellaan logistiikka-alan muuttumista perinteisestä kuljetuksesta ja varastoinnista monipuoliseksi palveluketjuksi. Esittelyssä mm. Anttilan moderni logistiikkakeskus Keravalla. Lehden muina aiheina ovat mm. ulkoistaminen, sähköinen tiedonsiirto, RFID-teknologia ja pakkausalan vihreät tuulet.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (9.7 Mb)  »
Tilaa!

PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     KITA »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »