prologistiikka - logo on kuljetus-, varastoalan ja materiaalinkäsittelyn ammattilehti, joka on suunnattu yritysten logistiikan kehittämisen parissa työskenteleville ammattilaisille.
Lue e-lehti

prologistiikka 2/2014

Lehdessä pohditaan voiko tietotekniikka korvata logistiikka-alan työntekijän tulevaisuudessa kokonaan. Ajankohtaisena aiheena tarkastellaan kuljetustilausten sähköistämistä. Käymme myös Pietarsaaressa tarkistamassa satamaväylän uudistustyö tilanteen. Lehden muina aiheina ovat mm. trukkien valinta, RFID ja logistiikka-alan koulutus.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (15 Mb)  »
Tilaa!
 

prologistiikka -lehden mediatiedot

Prologistiikka-lehti on logistiikka-alan oma ammattilehti, joka keskittyy nykyaikaisen kuljetusliiketoiminnan lisäksi varastointilogistiikkaan, sisälogistiikkaan, materiaalinkäsittelyyn, varastointi- ja käsittelyvälineisiin sekä informaatiologistiikkaan.

Lehtemme kohderyhmänä ovat kuljetusyritykset, pakkauksia käyttävät yritykset, pakkausten valmistajat, varastointiyritykset ja -keskukset sekä logistiikkakeskukset.

prologistiikka ilmestyy kaksi kertaa vuonna 2014

prologistiikka 1/2014 ilmestynyt
prologistiikka 2/2014 ilmestyy elokuussa


Tilaa mediatiedot & hinnat PDF-tiedostona

Jaakko Lätti
Tuotepäällikkö
puh. (020) 162 2255
jakko.latti@publico.com »

PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     KITA »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »